StoryEditorVegáni vs. mäsožravci. Odborník na rovinu hovorí, čo potrebujete vedieť
Je zdravšie živočíšne maslo alebo rastlinné tuky, čo si všímať na etiketách, ale aj o tom, či je slanina a klobása naozaj cestou do cholesterolového pekla.
Moderné alternatívy v stravovaní či vegánstvo, ako sa odrazia na fungovaní organizmu, sú naozaj tou najlepšou alebo sú len najzdravšou možnosťou? Odborník z oblasti gastroenterológie, Peter Minárik, v rozhovore pre HNtelevíziu prezdradil výhody a nevýhody rôznych druhov stravovania sa a vyvrátil mýty o vegánstve aj klasickej strave.
01 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa
02 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť
03 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte
04 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku?
05 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie