StoryEditorViete, čo si kladiete na tanier? Tieto bežné potraviny sú najčastejšie kontaminované baktériami a toxínmi
Prečítajte si článok publikovaný v HN Magazíne, ktorý vychádza každý piatok ako príloha k Hospodárskym novinám.
Americké Centrum pre vedu vo verejnom záujme (CSPI) zostavilo poradie potravín, ktoré sú najčastejšie kontaminované baktériami a toxínmi. Rebríček vznikol na základe údajov amerického Centra pre kontrolu chorôb, ktoré monitoruje infekcie tráviaceho ústrojenstva spôsobené potravinami.
V galérii si pozrite, o ktoré ide:
01 - Modified: 2020-06-28 07:07:53 - Feat.: 0 - Title: Zo zeleniny môžete chytiť aj infekciu močového traktu, odkazuje odborník Ľubomír Valík
02 - Modified: 2020-10-30 08:58:37 - Feat.: 0 - Title: Ak viete ako na to, tieto potraviny vám vydržia mesiace až roky. Alebo neobmedzene
01 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov
02 - Modified: 2024-05-08 09:00:00 - Feat.: - Title: Prvá svetová vojna zabíja dodnes. Frontová línia plná nevybuchnutých chemických granátov zamorila pôdu na tisíce rokov
03 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa
04 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť
05 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte