StoryEditor

ANKETA HN

22.03.2007, 23:00
Čo očakávate od kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy?

Čo očakávate od kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy, ktoré budú v roku 2008?

Dušan Švento
(záložník Slavie Praha)
-- Situáciu v našej skupine ešte určite ovplyvnia výsledky súperov. Nesúhlasím s názorom, že už nemôžeme postúpiť na európsky šampionát. Výsledky dvoch najbližších zápasov ukážu, či sa nám podarí vývoj v skupine zdramatizovať.

Martin Škrtel
(obranca Zenitu Petrohrad)
Ešte máme teoretickú šancu postúpiť na majstrovstvá Európy. Pokiaľ táto možnosť ešte existuje, tak urobíme všetko pre to, aby sme ju udržali čo najdlhšie. Chceli by sme dobrými výsledkami potešiť slovenských futbalových fanúšikov.

Balázs Borbély
(záložník Kaiserslauternu)
Pokiaľ žije nádej, že môžeme postúpiť, tak budeme o ňu bojovať. Samozrejme, už to nemáme vo vlastných rukách. Musíme sa pozerať aj na výsledky favoritov našej kvalifikačnej skupiny, nemeckej a českej reprezentácie.

Martin Jakubko
(útočník Saturnu Ramenskoje)
Určite sa treba ešte o možnosť postúpiť na európsky šampionát pobiť, pokiaľ je ešte šanca na postup. Netreba sa vopred vzdávať a musíme zabojovať až do posledného zápasu tejto kvalifikácie.

Marek Čech
(obranca FC Porto)
Na začiatku kvalifikácie sme mali solídnu šancu, teraz to však nevyzerá dobre. Bolo by výborné získať na Cypre víťazstvo a naštartovať ním sériu úspechov nášho národného tímu.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
12. máj 2024 15:05