TASR/AP
StoryEditor

VIDEO: Neymar sa na tréningu pobil s novou posilou. Schyľuje sa k odchodu do Paríža?

28.07.2017, 16:50
Autor:
jicjic
Zahraničné médiá sa predháňajú, kto prinesie presnejšie informácie o údajne chystanom megaprestupe Neymara do Paríža.

Sám hráč teraz špekulácie přiživil svojím správaním sa na tréningu. Počas prípravného kempu v Spojených štátoch sa pobil s Nelsonom Semedom, novou posilou z Benficy.

Oboch hráčov od seba museli odtrhnúť spoluhráči Javier Mascherano a Sergio Busquets, ukazuje video, ktoré zverejnil britský Daily Mail a ktoré sa šíri na sociálnych sieťach.

Naštvaný Neymar si po roztržke so spoluhráčom naštvane zložil rozlišovák, dvakrát nahnevane kopol do lopty a z tréningu odišiel. Špekulácie o chystanom prestupe, ktorý by sa stal suverénne najväčším vo futbalovej histórii, tak znovu ožívajú.

Parížsky St. Germain je totiž údajne pripravený zaplatiť za brazílskeho futbalistu 222 miliónov eur. Doteraz najdrahší futbalista sveta Paul Pogba, ktorého vlani kúpil Manchester United z Juventusu, pritom nestál ani polovicu.

"Nechceme o Neymara prísť, je to jeden z našich najlepších futbalistov. Chceme, aby pokračoval," uviedol prezident Barcelony Josep Bartolomeu. Istotou, s ktorou vedenie ešte minulý týždeň hlásilo, že dvadsaťpäťročného útočníka nepredá, však neoplýval.

"Je na hráčovi, ako sa rozhodne. Ale za Barcelonu môžem povedať, že s ním počítame a potrebujeme ho. Ak chceme víťaziť, potrebujeme tých najlepších hráčov," doplnil Bartolomeu.

Neymar budúci týždeň nepoletí so spoluhráčmi z amerického turné späť do Európy, namiesto toho mal kvôli komerčným povinnostiam namierené do Číny.

Jedna z plánovaných akcií v Šanghaji, na ktorej sa mal Neymar objaviť, bola však podľa britského Guardianu zrušená. Dôvod? Podľa čínskej spoločnosti vraj hráč a jeho zástupcovia riešia prestup.

01 - Modified: 2024-04-22 18:38:36 - Feat.: - Title: Nová správa otvorene hovorí o mučení. Komisár zistil závažné pochybenia nielen v reedukačných centrách 02 - Modified: 2024-04-23 22:00:00 - Feat.: - Title: Ťažké časy v paláci: Čo vieme o skutočnom zákulisií ochorenia kráľa Karol III. a princeznej Kate? 03 - Modified: 2024-03-13 12:00:00 - Feat.: - Title: Drsná hádka na TikTok streame. Tu máš, kričala žena a mlátila svojho partnera dáždnikom 04 - Modified: 2024-03-12 12:50:50 - Feat.: - Title: Tréner Barcelony chváli Lobotku. Je to rozdielový hráč, rád by som ho videl v našom tíme, tvrdí Xavi 05 - Modified: 2024-02-22 14:47:01 - Feat.: - Title: Doplatí na to naša repre? Odborník tlmí skepsu týkajúcu sa Calzonovej dvojúlohy: Kouč ihneď vyslal silný odkaz
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
30. apríl 2024 03:58