StoryEditor

Anketa hn

15.01.2007, 23:00

Ako ste na tom s vaším zdravím? Čo vám naposledy povedal lekár?

Ivan Gašparovič, prezident SR
-- "Pán prezident prekonal bežné ochorenie dýchacích ciest. Aj keď mal zvýšenú teplotu, úradoval, pretože mal program, ktorý sa nedal zrušiť -- bol tu napríklad český prezident Václav Klaus. Z celého týždňa zrušil iba piatkový a víkendový program, aby si mohol aspoň počas tých dní oddýchnuť. Z dlhodobého hľadiska je jeho zdravotný stav dobrý," povedal hovorca hlavy štátu Marek Trubač.

Anna Belousovová, podpredsedníčka NR SR (SNS)
-- Môj lekár to povedal mne, nie celému Slovensku. Môj zdravotný stav je taký, že môžem vykonávať svoje povolanie. Zdravotný stav politika je tak ako každého iného človeka jeho súkromnou záležitosťou. Pokiaľ môže vykonávať svoju prácu, nemá povinnosť hovoriť o svojich diagnózach.

Miroslav Číž, podpredseda NR SR (Smer-SD)
-- Naposledy som bol u lekára pred dvomi rokmi, už si nepamätám, čo mi povedal. Asi že mám nadváhu, aby som menej fajčil, mal pravidelnú stravu a životosprávu, mal by som začať športovať. Takže podobné predsavzatia som si dal aj od nového roka.

Katarína Tóthová, poslankyňa NR SR (ĽS-HZDS)
-- Je to vcelku dobre. Pravidelne k lekárovi nechodím, nemám ich rada. Pokiaľ boli prehliadky v parlamente, na tých všetkých som sa zúčastnila. Robili nám vyšetrenia zraku, cukru krvi, krvného tlaku, cholesterolu. Ale svoj zdravotný stav posudzujem len subjektívne.

Mikuláš Dzurinda, poslanec NR SR, predseda SDKÚ-DS
-- Okrem doliečovania zlomenej nohy nemám žiadne zdravotné problémy. S nohou chodievam na pravidelné lekárske kontroly a prebieha rekonvalescencia. Začínam už aj športovať, od leta minulého roka sa napríklad aj pravidelne bicyklujem.

Béla Bugár, poslanec NR SR, predseda SMK
-- Chodím pravidelne aspoň raz do roka na kontrolu. Každý z nás má nejaký problém, ja zápasím s o niečo vyšším cholesterolom, ale zatiaľ odmietam brať lieky. Keď zistím, že je nad normu, tak existuje diéta, zelený čaj a rôzne homeopatické prípravky. A práve včera som bol u zubára, nasadil mi dve korunky.

Pavol Hrušovský, poslanec NR SR, predseda KDH
-- Zdravotne sa cítim dobre. Chodím na lekárske prehliadky, ktoré súvisia ešte s mojou autonehodou. Naposledy mi kontrolovali vyliečenie zlomeniny lakťa, nakoľko mi zostali menšie zdravotné problémy. Môj lekár mi zopakoval už po niekoľkýkrát, že by som mal viac oddychovať a snažiť sa systematicky rehalbilitovať.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
16. máj 2024 17:45