StoryEditor

Zverejnili nominácie 6 najlepších rezidenčných developerov na Slovensku

14.08.2023, 00:00

V etablovanej súťaži, ktorú vyhlasuje magazín ASB, zostavili nomináciu najlepších rezidenčných developerov na Slovensku. Do tejto prestížnej šestice sa zaradila aj spoločnosť VI GROUP. Pre slovenského developera ide už v poradí o druhú nomináciu tento rok v etablovaných súťažiach, ktorú získal. Prvú premenil na víťazstvo, kedy jeho stavba Vila Ľadová získala ocenenie za najkrajšiu fasádu roka 2023. To, či sa mu podarí uspieť aj teraz, sa uvidí 28. septembra na slávnostnom ASB GALA 2023.

Do kategórie ASB Developer 2023 sa prebojovali spomedzi 11 developerských firiem. Nomináciu získali za rezidenčné projekty MorušeRNDZ. Pri hodnotení sa prihliadalo napríklad na počet predaných bytov za určité obdobie, priemernú cenu za m2 predaných bytov, lokalitu, pridanú hodnotu pre spoločnosť a iné. O víťazovi sa rozhodne na základe kombinácie poradia podľa objektívnych kritérií kvality a výkonnosti súťaže a najvyššieho počtu odovzdaných hlasov odbornej poroty.

image

rezidenčný projekt RNDZ

VI GROUP

Cieľom súťaže, ale aj samotného podujatia, je už sedemnásť rokov oceňovať osobnosti z oblasti stavebníctva, architektúry a vyzdvihovať aktivity investorov a developerov, prostredníctvom niekoľkých vyhlásených samostatných kategórií.

V jednej z nich minulý rok zabodovali aj priamo konatelia spoločnosti. Ocenenie získali za niekoľkoročné vedenie spoločnosti VI GROUP, počas ktorého priniesli na trh vyše 20 prevažne rezidenčných stavieb. Po prvý raz v histórii sa tak laureátmi v kategórii ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva stali hneď dve osobnosti – Juraj a Richard Duškovci.

Paralelne s ocenením odbornou porotou, prebieha aj hlasovanie širokej verejnosti. Za spoločnosť VI GROUP môžete zahlasovať tiež, a to priamo na linku nižšie v kategórii ASB Developer roka - https://www.asb.sk/gala/asb-gala-hlasovanie-verejnosti

Spoločnosť VI GROUP je stabilným developerom, ktorý funguje na Slovensku už 18 rokov. V ponuke ma momentálne až 5 rezidenčných projektov z ktorých si môžu klienti vybrať. GERLACH REZORT sa ako jediný nachádza v okrese Poprad, pod Vysokými Tatrami. Predstavuje komplex apartmánových domov v obci Gerlachov s  4*hotelom pre kongresové, obchodné či športovo-relaxačné využitie.

Ostatné projekty sú lokalizované v rôznych mestských častiach Bratislavy. Momentálne odovzdávajú posledné byty v ružinovskom projekte Moruše. Skolaudovaná moderná stavba zaujme nielen svojou architektúrou. Pridaným bonusom celej stavby je možnosť využívať spoločné priestory ako prístupnú priestrannú strechu s posedením a záhradnými boxami či dve zelené átriá.

image

rezidenčný projekt RNDZ

VI GROUP

V Rači finalizujú polyfunkčný komplex budov RNDZ, ktorý je už v procese kolaudácie. Dokončený a obývaný bude už na jeseň. Budúci obyvatelia tu nájdu komunitné boxy na pestovanie, športovisko či detské ihriská. Začiatkom roka začala táto spoločnosť i s výstavou projektu VERDENA v Rači, ktorej významným a charakteristickým prvkom bude zelená fasáda. Súčasne v Petržalke, vo vyhľadávanej lokalite neďaleko Draždiaku, pokračuje s výstavbou projektu TOPOĽČIANSKA.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
09. máj 2024 20:08