idnes.cz
StoryEditor

VIDEO: Česká ministerka si urobila hanbu, vyrušovala superhviezdu MotoGP. Ten ju musel odstrčiť

08.08.2017, 17:46
Autor:
iDnesiDnes
Česká ministerka pre miestny rozvoj Karla Šlechtová (ANO) sa stala aktérkou športového škandálu, ktorý rieši talianske médiá.

Priamo na štarte brnenských pretekov MotoGP sa dôrazne dožadovala fotografie s "motocyklovým bohom" Valentinom Rossim. Koncentrujúci sa pretekár ju nakoniec sám musel od svojej motorky odstrčiť.

"Viac ako fanatický fanúšik: identita ženy, ktorú odmietol Valentino Rossi, odhalená", znie titulok utorkového článku talianskeho webu Sportfair.

Ten opisuje príbeh, ktorý sa odohral priamo na štartovej čiare nedeľných pretekov Veľkej ceny Brna.

Na prestížnu akciu dorazilo 200-tisíc fanúšikov z celého sveta. Len pár z nich však dostalo privilégium pozrieť sa vďaka špeciálnej VIP legitimácii tesne pred štartom priamo na "grid", kde sa zoraďujú pretekári a na poslednú chvíľu sa radia s členmi svojich tímov.

Medzi nimi podľa Talianov bola aj "blondína", ktorá sa následne vrhla ku slávnemu Rossimu. V utorok ju už talianske médiá podľa televíznych záberov identifikovali ako českú ministerku Šlechtovú.

"Stretnutie" Šlechtovej s Rossim, pozrite si video:

"Zničiť ten pre jazdcov svätý moment nie je dovolené nikomu. Vyrušiť ich tesne pred štartom je považované za absolútne nevhodné," vysvetlil Sportfairu motocyklovú etiketu.

Nadšená motorkárka Šlechtová ju ale nerešpektovala. MF DNES to potvrdili aj svedkovia, ktorí v tej chvíli boli v blízkosti štartu.

"Bola to naozaj veľká hanba. Pani ministerka sa nedala odbiť a naliehala so slovami, že je ministerka a chce fotku. Rossi ju vo finále dokonca musel sám odstrčiť," povedal MF DNES jeden z ďalších hostí, ktorý bol prítomný na štarte.

menuLevel = 2, menuRoute = auto/novinky, menuAlias = novinky, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
18. apríl 2024 21:06