StoryEditor

Seriálové leto na televíznych obrazovkách bude akčné, zábavné aj romantické

30.06.2016, 23:27
Letná ponuka staníc Markízy bude okrem oslavy 20-tych narodenín patriť hlavne novým seriálom.

Toto leto bude pre televíziu Markíza mimoriadne. Na jeho konci, 31. augusta, oslávi 20 rokov od začiatku svojho vysielania. Pre seriálových fanúšikov na svojich staniciach odvysiela nielen premiérové, ale aj najobľúbenejšie seriály.

Boj proti zločinu tretieho tisícročia nekončí

Na americkej stanici CBS pozerá kriminálny seriál Škorpión dvanásť miliónov divákov a seriál sa úspešne predáva aj na svetové trhy. Príbeh je inšpirovaný skutočným príbehom génia ajeho tímu, ktorý chráni Ameriku pred kyber hrozbami.

TV Markíza

Skupina Markíza získala na premiérovú druhú sériu práva od CBS Studios a vysielanie odštartuje v nedeľu 3. júla o 11:00. Seriál Škorpión bude Markíza vysielať raz týždenne v dvoch častiach za sebou.

Zvieratá v minulosti vládli svetu a teraz sa rozhodli vrátiť to späť

Dramatický sci-fi seriál ZOO je adaptáciou rovnomenného bestselleru od Jamesa Pattersona. V USA sa stal ZOO najsledovanejším seriálom minulého leta, neskôr zabodoval aj v Austrálii, Francúzsku, Španielsku a Veľkej Británii.

TV Markíza

Seriál opisuje situáciu na Zemi, kde prepukla vlna násilníckych zvieracích útokov voči ľuďom. Napadnutia sú stále viac koordinované a zúrivé.  Pokiaľ sa ľuďom nepodarí pandémiu násilia zastaviť, nebudú sa už mať kde skryť a svet ovládnu zvieratá

Neľahkej úlohy zistiť, čo sa deje a ako to zastaviť, sa ujme skupina mladých ľudí. Zoológ Jackson, safari sprievodca Abraham, zvierací patológ Mitch, reportérka Jamie a analytička Chloe začnú nachádzať spojitosť medzi útokmi a teóriami, ktoré sa spočiatku zdali ako šialené.
Seriál začne vysielať Markíza v nedeľu 17. júla o 20:30, pôjde každý týždeň vždy v troch častiach za sebou. Prvé séria pozostáva z 13 epizód.

Správni chlapi milujú futbal, lebo je viac než život

Český komediálny seriál Okresní přebor z roku 2010 prináša na obrazovky televízia Markíza. Vtipné dialógy, skvelé herecké obsadenie a riadne dávky humoru z dedinského prostredia priblížia divákom futbalové problémy tak, ako ich doteraz nepoznali.

TV Markíza

Počas leta odvysiela Markíza každý pondelok večer dve 22-minútové epizódy zo 16-dielneho seriálu. Prvé dve epizódy odvysielala televízia v pondelok 27. júna. Pondelkové premiérové epizódy zreprízuje televízia v piatkové večery o 22:40.

V bývalom režime riešil zločiny major Zeman

TV Markíza

Televízia Dajto prináša počas leta reprízu najkontroverznejšieho česko-slovenského seriálu nakrúteného v rokoch 1974-1979. Vladimír Brabec riešil ako major Zeman, poplatný režimu, prípady prevádzania cez hranice, falšovania potravinových lístkov, spreneveru lístkov na vlak, ale aj tajomné správy od informátorov zo „Západu“.

Španielsky príbeh lásky v štýle Art Deco

Po Latinskej Amerike, Turecku a Indii prichádza od 4. júla na obrazovky TV Doma 45-dielny romantický príbeh lásky z Európy. Španielsky seriál Velvet sa stal vo svojej krajine okamžite hitom, premiérové časti pravidelne sledovalo až 4,8 milióna divákov. Zaujímavosťou je, že rozpočet na výrobu jedného dielu tohto seriálu bol okolo pol milióna eur, čo je na európsku produkciu naozaj vysoká suma.

Pre milovníkov silných príbehov

Televízia Doma bude pokračovať počas celého leta vo vysielaní romantickej telenovely Vymenené životy. Príbeh o dvoch rodinách, ktorých životy spojí zámena detí v pôrodnici je od tvorcov nezabudnuteľných seriálov ako Tisíc a jedna noc či Láska a trest. Seriál Vymenené životy mal v Turecku rekordné výsledky a prvá séria sa stala najsledovanejším seriálom roka.

TV Markíza

Láska, nenávisť, intrigy... a káva

Diego, Paloma a ich veľká láska plná prekážok si navždy získala srdcia divákov. Mexicko-španielska telenovela Keď budeš moja sa vráti počas leta späť na obrazovky TV Doma.

TV Markíza

Napínavý, akčný a vizuálne bohatý

Americký seriál Posledná loď je z pera Michaela Baya, ktorý stojí za filmovými blockbustermi Transformers. Jeho televízny počin sa stal najsledovanejšou káblovou televíznou novinkou roka. Druhá séria seriálu pokračovala tiež úspešne a onedlho pôjde aj séria číslo tri. Slovenskú premiéru príbehu lode, ktorá môže byť poslednou nádejou na budúcnosť ľudstva, bude vysielať stanica Dajto.

TV Markíza

Seriál plný tajomna, napätia, akcie aj dobrodružstva

Otec seriálov Lost a Fringe, J. J. Abrams, má ďalší seriál. Revolúcia I. a II. ukáže svet po apokalypse, ktorá vyľudnila mestá a  zo záhadných príčin znefunkčnila úplne všetky technológie od počítačových až po letecké. Dobrodružný seriál vysiela počas leta stanica Dajto.

TV Markíza

01 - Modified: 2024-04-02 14:44:04 - Feat.: - Title: Veľkú Noc ovládlo Let´s Dance. Tanečná šou prilákala najväčšie publikum od roku 2011 02 - Modified: 2024-02-28 10:46:29 - Feat.: - Title: Vladimír Mužík nastupuje do vedenia CME. Zároveň zostáva šéfom MAFRA Slovakia 03 - Modified: 2023-09-25 10:43:58 - Feat.: - Title: Predvolebná debata Markízy: Šimečka zmenil názor. Televízia až do poslednej chvíle netuší, kto príde diskutovať 04 - Modified: 2023-07-18 11:17:41 - Feat.: - Title: Je to oficiálne. Novým generálnym riaditeľom Markízy bude Peter Gažík 05 - Modified: 2023-06-09 11:43:39 - Feat.: - Title: Hviezdy Ivety Ferencová a Germani aktuálne točia vlastné seriály v Chorvátsku
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
29. apríl 2024 18:20