StoryEditor

Na bratislavskom Autosalóne očakávajú 56 slovenských premiér

11.04.2007, 12:10
Autor:
TASRTASR

Vyše 230 vystavovateľov z 12 štátov sa prihlásilo na 17. ročník medzinárodného salónu automobilov - AUTOSALON Bratislava, ktorý sa uskutoční v dňoch 17. až 22. apríla tohto roku v areáli výstaviska Incheba.
Producenti a importéri automobilov ohlásili 56 slovenských premiér. Podľa slov organizátorov z akciovej spoločnosti Incheba Expo Bratislava sa na najväčšej výstave automobilov na Slovensku po prvý uskutoční aj európska premiéra. Pôjde o Nissan Tiida. Celkovo sa na Autosalóne bude prezentovať 42 značiek automobilov a návštevníci uvidia všetky dôležité novinky, ktoré predstavili výrobcovia na nedávnom ženevskom autosalóne. Nebudú chýbať nové generácie modelov Mercedes-Benz triedy C, Jeep Wrangler, Chrysler Sebring, Škoda Fabia, Kia cee'd a mnohé ďalšie.
Pre motoristických labužníkov pripravili vystavovatelia aj prezentáciu exkluzívnych áut Aston Martin, Ferrari, Rolls Royce a Maserati.
Súčasne s Autosalónom sa začne aj medzinárodný veľtrh výrobcov komponentov pre automobily C.S.I.L. a Carplast, ako aj výstava Autoservis.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
10. máj 2024 02:40