StoryEditor

Súťaž "Vytvor logo festivalu" pozná svojho víťaza

13.07.2007, 15:04
Súťaž Vytvor logo festivalu, ktorú Tatra banka vyhlásila v marci tohto roka, má svojho víťaza. Odborná porota zložená zo zástupcov Tatra banky a reklamnej agentúry VACULIK ADVERTISING rozhodla, že autorom víťazného návrhu sa stal Jozef Hrmo z Banskej Bystrice. Jeho návrh sa v budúcom roku stane oficiálnym logom festivalu.

Súťaž Vytvor logo festivalu, ktorú Tatra banka vyhlásila v marci tohto roka, má svojho víťaza. Odborná porota zložená zo zástupcov Tatra banky a reklamnej agentúry VACULIK ADVERTISING rozhodla, že autorom víťazného návrhu sa stal Jozef Hrmo z Banskej Bystrice. Jeho návrh sa v budúcom roku stane oficiálnym logom festivalu. Do súťaže, ktorá trvala do 31. mája, sa zapojilo vyše 200 mladých ľudí. Ich úlohou bolo navrhnúť logo pre festival Tatra banka mladým umelcom, ktorý banka podporuje formou generálneho partnerstva. Jeho cieľom je vytvorenie stabilnej platformy pre prezentáciu špičkovej kvality nastupujúcej mladej slovenskej generácie v oblasti komornej hudby.

Pri výbere víťazného návrhu loga festivalu porota hodnotila mieru kreativity, súlad s charakterom a základnou myšlienkou festivalu, ako aj korporátnym dizajnom banky.


Diplom a finančnú odmenu 10-tisíc korún včera víťazovi odovzdali Ing. Miroslav Uličný (vľavo), podpredseda predstavenstva a zástupca generálneho riaditeľa Tatra banky a Ladislav Brüll (na snímke vpravo; organizátor festivalu).

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
13. máj 2024 02:57