autoforum.cz
StoryEditor

Bašternákovo Bugatti, ktoré má zrejme stočené kilometre, je na predaj. Ponúka ho bratislavský autobazár

05.05.2017, 12:21

Ladislav Bašternák - toto meno je v poslednej dobe veľmi známe. Hlavne kvôli kauze daňového podvodu s nezaplatenou DPH, či vďaka podozrivým obchodom s ministrom vnútra Robertom Kaliňákom.

Zásluhu na tom má aj jeho rezidencia Bonaparte, kde jeden z bytov prenajíma premiérovi Róbertovi Ficovi.

Na portáli autoforum.cz sa však objavila informácia, že jedno z dvoch na Slovensku sa nachádzajúcich modelov Bugatti Veyron je v ponuke bratislavského autobazáru 999-tisíc eur. Na tom by možno nebolo nič také zvláštne, pokiaľ by pravdepodobne nešlo o vozidlo s údajne stočenými kilometrami.

Pýtate sa, kto by už stáčal kilometre na aute za milión eur? Aj taký človek sa našiel, hoci nie je vylúčená ani chyba technika STK.

Veyron mal v 11. januára 2013 abslvovať prvú kontrolu STK a ďalšiu až 27. apríla 2015. Logicky z toho vyplýva, že autom sa zrejme jazdilo istú dobu bez technickej kontroly.

Za tieto dva roky malo najazdiť len 87 kilometrov a okrem toho, medziročne auto „omladlo“ z pôvodných 26 tisíc kilometrov zaznamenaných v roku 2013 o minimálne 10 tisíc kilometrov do roku 2015.

Podľa vyjadrenia autobazáru Carimpex, vozidlo sa momentálne nachádza u majiteľa. V záujme odfotiť si tento klenot, sme dostali odpoveď, že by si majiteľ určite neželal aby sa jeho auto fotilo.

Či ide skutočne o superšport podnikateľa, sa teda nedá s istotou potvrdiť. Ak však máte záujem o Veyron, jeden máte na dosah.

menuLevel = 1, menuRoute = auto, menuAlias = auto, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
18. apríl 2024 09:51