StoryEditor

Slávny Top Gear nebude len s Joeym. Moderátorov bude sedem

14.02.2016, 13:41

Na oficiálnom webe BBC bola oznámená kompletná zostava moderátorov novej série relácie Top Gear. Hviezd bude rovno šesť, plus zostáva tajomný Stig. Tím bude veľmi rôznorodý a medzinárodný, čo je oproti doterajšiemu britskému zloženiu veľká zmena.

 


K už oznámenému moderátorovi Chrisovi Evansovi, hercovi zo seriálu Priatelia Mattovi LeBlancovi a tajomnému Stigovi sa v relácii Top Gear pripoja ešte ďalší štyria účastníci. Ako moderátorka bola potvrdená napríklad nemecká pretekárka Sabine Schmitz, ktorú pravidelní diváci Top Gear poznajú ako špecialistku na okruh Nürburgring. O jej angažmáne sa špekulovalo už dlhú dobu, po oznámení LeBlanca však medzi fanúšikmi zavládla trochu neistota. Teraz je Sabine potvrdená, píše idnes.cz.

Ďalšou pomerne prekvapivou novou tvárou Top Gear bude Eddie Jordan, bývalý majiteľ stajne Formule 1. Írsky nositeľ Radu britského impéria oslávi tento rok na konci marca 68. narodeniny. Stojí za zmienku, že práve v Jordanovom tíme odjazdil svoj prvý pretek vo Formule 1 slávny Michael Schumacher.

Top Gear bude mať aj moderátora, ktorý vzišiel z výzvy na verejný konkurz, hoci to nebude tak úplne obyčajný človek z ľudu, ako mnohí fanúšikovia snívali. Svojou tridsaťsekundovou nahrávkou si angažmán vyslúžil britský motoristický novinár Rory Reid. "Keď som svoju nahrávku odoslal, vedel som, že pravdepodobnosť hrá proti mne," vyhlásil Reid v oficiálnom oznámení.

Posledným nováčikom v celej zostave relácie bude opäť motoristický novinár a hviezda vlastného YouTube kanálu Chris Harris. Aj ten je zo svojho angažmánu veľmi nadšený, ale hovorí, že keď to nevyjde, vždy sa môže vrátiť späť ku svojej YouTube produkcii. Práve Harris bude v novej zostave asi za najväčšieho búrliváka. Nemá ho v láske automobilka Lamborghini a v minulosti mal nezhody aj s Ferrari.

Fanúšikovia relácie, ktorí sa tak báli, že s oznámením Evansa a LeBlanca sa z Top Gear stane len hviezdna show, si tak môžu vydýchnuť. Otázkou zatiaľ zostáva úloha jednotlivých moderátorov. Je nanajvýš pravdepodobné, že v štúdiu sa šestica stretávať nebude, to by bolo trochu príliš. Každý z tímu tak najskôr bude zastávať určitú úlohu a bude mať na starosti odlišné reportáže. Na novú podobu programu si ešte budeme musieť chvíľu počkať. Na obrazovky by sa Top Gear s novou sériou mal vrátiť tento rok v máji.

 


 

01 - Modified: 2008-02-07 14:43:21 - Feat.: 0 - Title: Príjmy nad 47 808 Sk sa musia priznať v daňovom priznaní
01 - Modified: 2024-04-07 05:39:21 - Feat.: - Title: Svetové médiá o našich voľbách: Víťazstvo proruského populistu nad prozápadným kandidátom 02 - Modified: 2024-03-22 07:38:40 - Feat.: - Title: Nečakaný hráč v oblasti umelej inteligencie. BBC vytvorí vlastný model AI s využitím svojich databáz textov 03 - Modified: 2024-02-12 12:02:20 - Feat.: - Title: Putinov ťah zaskočil svetových lídrov a získal Rusku čas. Ekonomika však tlak Západu dlho nevydrží, píše BBC 04 - Modified: 2024-01-03 14:22:36 - Feat.: - Title: Slovenská špiónka v srdci britskej BBC. Agentka Vora poskytovala informácie ŠtB 05 - Modified: 2023-12-06 17:30:00 - Feat.: - Title: Podivné manévre Si Ťin-pchinga a náhle zmiznutia mocných. Infarkt v bazéne je v Číne ako pád z okna v Rusku
menuLevel = 1, menuRoute = auto, menuAlias = auto, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
26. apríl 2024 16:21