12.05.2003, 00:00

DVE TRETINY BRITOV sa už milovali v aute. Vyplýva to z informácii, ktoré zverejnila britská internetová stránka venovaná potešeniu zo sexu v prírode. Z prieskumu webovej stránky safeoutdoorsex.com na vzorke 1 500 respondentov vyplynulo, že notoricky hanbliví Briti väčšinou nemajú zábrany, keď ide o ich milostný život. Zistilo sa, že 94 percent respondentov považuje sex v prírode za dobrý spôsob na udržanie vzrušujúceho vzťahu a dve tretiny pripustili, že sa milovali v aute, pričom polovica uviedla, že "vyvádzali" na poli. Pláž bola druhým najobľúbenejším miestom, ktoré prebudilo vášeň u 40 percent opýtaných.
"Neobhajujeme exhibicionizmus, bezohľadnosť alebo obscénnosť," povedala Katherine Govierová, organizátorka internetovej stránky, ktorú podporuje výrobca prezervatívov Mates. "Bezpečný sex v prírode je o slobode a sile a veríme, že je možné tešiť sa zo života naplno bez toho, aby človek porušil zákon," dodala.
UŽ SVOJE 66. VÍŤAZSTVO v kariére a premiérový triumf na monoposte F2003-GA si v Barcelone na svoje konto pripísal päťnásobný majster sveta, Nemec Michael Schumacher na Ferrari. "Dnešné víťazstvo určite nebolo jednoduché. Bol to napínavý duel s Alonsom a určite som nič nedostal zadarmo. Nový monopost je perfektný a výnimočný. Milujem toto Ferrari. Nielenže dobre vyzerá, ale je aj rýchle," povedal tridsaťštyriročný Nemec, ktorý v Barcelone zvíťazil systémom štart -- cieľ.

menuLevel = 1, menuRoute = auto, menuAlias = auto, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
25. apríl 2024 11:06