Ak si kladiete otázku, prečo by malo mäso po tepelnej úprave „oddychovať“, odpoveď je jednoduchá. Ak necháte jedlo na chvíľu odstáť, bude šťavnatejšie a menej suché.Pixabay
StoryEditorSolíte vodu na začiatku varenia a krájate mäso hneď po upečení? Tieto chyby nám ničia jedlo aj zdravie
Základné rady by mal ovládať každý, kto sa aspoň občas v kuchyni objaví.
Málokto z nás je odborníkom na varenie, ale v kuchyni existujú určité pravidlá, ktoré by sme mali dodržiavať. V opačnom prípade si buď zničíme alebo v horšom prípade kontaminujeme jedlo a privodíme ochorenie. Z odporúčaní, ktoré priniesol portál Reader´s Digest sme vybrali 18 hlavných zásad.
Základné rady v galérii by mal ovládať každý, kto sa aspoň občas v kuchyni objaví:
01 - Modified: 2024-05-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Máte záujem kúpiť jazdené auto? Dajte si pozor na podvodníkov, takto sa vyhnete budúcim problémom
02 - Modified: 2024-05-17 09:00:00 - Feat.: - Title: Africká pochúťka, ktorú by ochutnal len málokto. Burger z komárov je hitom internetu
03 - Modified: 2024-05-13 10:22:47 - Feat.: - Title: Pätica tipov, ako sa jednoducho dopracovať k vysnívanej postave
04 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov
05 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa