StoryEditor

O eure povie info linka

31.01.2008, 23:00
Autor:
(is)(is)

Aktuálne informácie o eure môžu občania získať z internetovej stránky www.euromena.sk a tiež na bezplatnej telefónnej infolinke. Bezplatná Euro Info linka poskytuje informácie o zavedení eura na Slovensku od januára toho roku. Národná banka Slovenska na tieto účely vyškolila šesť operátorov. Bezplatné volania na Euro Info linku sú možné zo sietí T- Com, T-Mobile a Orange na číslo 0800 103 104.
"Obyvatelia získajú praktické a užitočné informácie, napríklad, dokedy bude možné platiť slovenskými korunami, čo je to duálne zobrazovanie cien, kedy bude oznámený konverzný kurz, ako si vymenia koruny za eurá a podobne," informovala Ingrid Šrámková z Euro Info centra.
Infolinka je v prevádzke v pracovných dňoch od 8.00 do 18.00 h. Mimo týchto hodín, vrátane víkendov a sviatkov, je klientom k dispozícii automatický odpovedací systém, ktorý poskytuje odpovede na najčastejšie otázky o eure.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/financne-noviny, menuAlias = financne-noviny, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
29. apríl 2024 16:22