youtube
StoryEditor

Mladá Češka zahynula v priamom prenose. Jej kamarátka vysielala jazdu na Facebooku

08.07.2017, 10:36
Autor:
pebpebČTKČTK

Tragická nehoda na severozápade Česka si vyžiadala jednu obeť. V nemocnici podľahla ťažkým zraneniam mladá vodička. Dievča cestovalo so svojou kamarátkou, tá je zranená. Jazdu prenášali naživo na sociálne siete. Video z mobilného telefónu zachytilo aj okamih nehody.

Havária sa stala vo štvrtok večer na ceste I/13 v smere z Mostu smerom na Bílinu. "Mladá vodička vyšla s vozidlom mimo cesty a narazila do protihlukovej steny. Pri nehode utrpela zranenia, s ktorými bola transportovaná vrtuľníkom do nemocnice, kde zomrela. Príčina a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," povedala policajná hovorkyňa Alena Bartošová.

S dievčaťom vo vozidle cestovala ďalšia mladá žena, aj tá bola zranená a skončila v nemocnici. Podľa vyjadrenia jej otca na sociálnej sieti Facebook zranenia nie sú vážne a dievča v pondelok opustí nemocnicu.

Dievčatá cestu z Mostu vysielali naživo na sociálnej sieti. Na videu je vidieť, ako sa vodička chvíľkami príliš nevenuje riadeniu. S kamarátkou glosuje dianie na ceste a chváli sa, že nedodržiava predpisy. "Ukážeme vám, ako pôjdeme 180 ...," hovorí v jednom momente vodička.

"Už ideme 120, behom chvíľky ... 140. Až teraz vyrážame z Mostu, stretneme sa za päť minút pri Tescu, stíháš? Hej, koľko ideš? Tie pi * o, ...," vykrikuje dievča. Potom nasleduje náraz.

Video zachytáva okamih nehody aj prácu záchranárov. Zdieľali ho tisíce ľudí.

menuLevel = 1, menuRoute = auto, menuAlias = auto, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
18. apríl 2024 08:04